Two words…

Two words … nothing else

Gata cu plicitseala pentru moment…

Gata cu plictiseala pentru moment… In acest moment putem discuta despre criza politica din R. Moldova; situatie destul de hilara, deoarece rezultatul votului a fost falsificat: “Din 3 femei care mergeau la vot, 2 erau moarte… Deci cate voturi au iesit la sfarsit???”.
Situatia a degenerat atat de tare incat tinerii din R. Moldova au iesit in strada si isi manifesta “simpatia” pentru catei Rusiei(Partidul Comunist), ceea ce ne da de gandit si la sistemul de guvernamant din Rusia(Dictatura sau doar semi-dictatura?). In orice caz nu se mai poate ca in Europa sa existe o tara cu un regim dictatorial, e timpul sa punem si noi piciorul in prag, sa dam dovada de solidaritate fata de “fratii nostri” de peste Prut si sa le aratam ca nu sunt singuri in aceasta lupta.
Studentii moldoveni din Iasi au inceput sa faca mitinguri, in fiecare zi, in Piata Unirii pentru a le demonstra compatriotilor Moldoveni ca nu sunt “singuri”. Daca cineva doreste sa vina sa-i sustina sunt bine-veniti in Piata Unirii seara de la ora 20:00… Cate zile se va desfasura acest miting nu se stie, dar in orice caz: “hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana… “.

Revolutia e inevitabila…
Unirea e un vis…

Dar sa nu uitam ca orice vis poate deveni realitate…

09, 06 , 2009 - Posted by | Toate

No comments yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: