Two words…

Two words … nothing else

Who I’m?

E foarte greu de raspuns la aceasta intrebare… dar voi fi putin mai inventiv si va voi raspunde in aceiasi maniera in care i-am raspuns si profesoarei mele de engleza la cele 4 intrebari pe care mi le-a adresat, asa ca voi afisa cele 4 intrebari

 1. Cine sunt?
 2. De ce sunt aici?
 3. Care sunt planurile mele de viitor?
 4. Care consider ca este cel mai important lucru din viata mea?

Raspunsul meu a fost de genul: Cel mai important lucru din viata mea sunt planurile de viitor, care se refera in mod implicit la primele 2 intrebari. Dar asta este o metoda de a trisa sau a nu vrea sa raspunzi la acele intrebari.

Pentru prima interbare raspunsul ar trebui sa fie ceva de genul: Ma numesc C.I.A., sunt cetatean roman, cunoscator de 4 limbi de circulatie internationala(nivel mediu), prezint studii superioare, iar principala mea activitatea este reprezentata de domeniul I-T.

Pentru ce sunt eu aici?… ca sa se mire prostii, de aia. Dar sa nu fiu rautacios, asa ca va voi spune de ce sunt aici. Sunt aici din 3(cifra magica) motive:

 • Domeniul I-T;
 • Diversitatea culturala;
 • Necesitatea de a trai;

Planuri de viitor nu-mi le fac niciodata, deoarece sunt o persoana care ii place foarte mult sa se “joace” cu persoanele din jurul sau(incerc sa le cunosc extremele psihice), ceea ce inseamna ca tot ce-am realizat este rezultatul unui joc al carui capat este foarte greu de gasit… Ma intreb daca m-ati cunoscut, v-ati dat seama ca ma jucam cu voi? Raspunsul il suspectez de pe acum: in cea mai mare parte va fi un NU solidaritar.

Cel mai important lucru din viata: traiesteti viata la extrem! Poate undeva peste cativa ani cand voi incerca si eu sa ma reasez la casa mea aceasta perspectiva se va schimbar, dar pana atuncea voi proceda ca in urmatorul citat din Horatiu în Ode, cartea I, oda IX (23 B): “Traieste clipa, nu te increde in ziua de maine“.

pK 002Imi este foarte dificil sa-mi fac o descriere proprie, dar in mare parte am sa incerc a va oferi cat mai multe detalii din viata mea personala; candva eram genul de persoana care era cat pe ce sa se insoare, apoi sa treaca printr-o etapa de genul piesei de la Voltaj: Albinuta, ca acum sa imi dau seama ca cel mai frumos moment al vietii este perioada de burlacie.

Dar nimeni nu a reusit pana acum sa ma cunoasca la adevarata mea capacitate de functionare din punct de vedere psihic, fizic, creational, etc. Pana acum am incercat tot ceea ce inseamna arta: sculptura, desen, muzica, creatii literare, etc… din domeniul I-T am testat diferite chestii, la fel si din alte domenii(de gen Barman, Ospatar, Educatie, Gestionar-sef Supermarket, Lemnar, Zidar, Inginer sunet, Adjutant contabil).

Acestea sunt undele din experientele pe care le-am avut in decursul a 5 ani de zile, in general sunt o fire adaptiva oricarei situatii si nu obisnuiesc sa refuz o provocare, deoarece ma integrez usor, asa ca am o un plus fata de diferite persoane.

Reusesc sa fiu unic in felul meu deoarece tot timpul experimentez chestii noi 😉

Ca sa lamurim lucrurile:

 • Domeniu de activitate: IT
 • Interese: Artistice
 • Muzica favorita: Rock, Metal Rock, Folk – The Doors, Jimi Hendrix, Cargo, Phoenix
 • Carti favorite: SF, Istorice, Comedii – Picnic la marginea drumului, Calea cea lunga, Idiotii
 • Citat favorit: Daca nu-ti deschizi mintea in fata mea, atunci voi incerca sa o deschid eu cu un glont

20_10_2009

Si daca ma vedeti prin oras cu un hip-hop-er si o prezentatoare de la radio sa nu credeti ca m-am dat pe hip-hop(eu tot cu rock-ul raman) si nici nu m-am angajat la radio(am auzit chestiile astea toata saptamana trecuta…).

Va continua…

candva…

5 Comments »

 1. Cine e oare ca tine? Hmmm?!?!?!

  Comment by medeea30 | 08, 05 , 2010 | Reply

 2. nu prea inteleg ce vroiai sa spui dar ai timp sa ma lamuresti… candva.

  Comment by kordosoft | 08, 05 , 2010 | Reply

  • Lasa ca o sa iti spun cand o sa ne vedem noi o data:):*:*:*:*

   Comment by medeea30 | 11, 05 , 2010 | Reply

 3. salut! cel mai tare m-a uimit , nu să mă găsesc pe aici, ci să-mi găsesc link-ul către blogul culinar…..şi eu care credea că mai importante sînt cuvintele….

  glumeam…:)))))

  Comment by ciuvica | 30, 05 , 2010 | Reply


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: